Sepet
  • Sepetinizde hiç ürün yok.
TOPLAM : 0 ₺

Blog

Brownie'nin Büyüsü

Hemen hemen herkesi neşelendirebilecek o atıştırmalık nedir? Bu... şey, brownie! Cidden, kim fırından yeni çıkmış güzel, sıcak ve damakta missss gibi çikolata tadı bırakan brownieyi sevmez? Özellikle buz gibi bir bardak süt veya bir fincan çay ile birlikte ! ♡

Bir rivayete göre bundan yaklaşık 100 yıl kadar önce Amerikalı bir kütüphaneci olan Brownie Schrumpf, çikolatalı bir pasta yapmaya kalkışıp içine kabartma tozunu unutunca ortaya çıkan bu tatlıyı yine de misafirlerine ikram eder. Misafirler tatlıyı çok beğenince Amerikanın en meşhur çikolatalı pastası icat edilmiş olur!

Ve günümüze kadar ulaşmıştır. Büyük küçük hepimizin bayılarak yediği bu tatlının bu şekilde ortaya çıktığını biliyor muydunuz?

Eee… biz de NalinkaPinka olarak bu enfes tatlıyı yapıp sizlere sunmazsak olmazdı.

Brownieler dışının kıtır kıtır oluşu, içinin o yumuşak dokusu ve ağızda eriyen çikolatasıyla içimizi ısıtıyor. NalinkaPinka’da bizim için brownie aşktır. Brownie kalplerimize şarkı söyletiyor! Sadece damak zevkinizi değil, kalbinizi gerçekten ısıtan bir şeye sahip olmanız için her bir brownie kutumuza sevgimizi koyuyoruz. Tüm brownielerimiz el yapımıdır, bu nedenle yarattığımız her brownie kutusu için kalbimizin bir parçası size veya sevdiğinize gidiyor.

Brownie bizi mutlu ediyor.  Bir kekle bir anın tadını çıkarmak için zaman ayırmak mutluluktur. Tatlıların bizi şımartmanın, ruh halimizi iyileştirmenin ve kötü bir günü güzel bir güne dönüştürmenin özel bir gücü vardır. İş yerinde zor bir günü bitirmek için harika bir enerji vericidir. Tabii ki, her şey ölçülü !:)

Brownie başka birini mutlu edebilir. Sizi mutlu edebiliyorsa, başkalarını da mutlu edebilir. İster arkadaşınızın doğum günü, ister annenizin ve babanızın yıl dönümü, ister düğününüz olsun, kekler mükemmel ikramlardır – Kutu brownielerimiz harika bir hediye seçeneğidir. Biraz brownie, küçük veya büyük herkesi memnun edecek, tıpkı sizi memnun ettiği gibi.

Mutluluğu belki çizemeyiz ama size mutluluğu verebiliriz

NalinkaPinka Brownielerinden anında sipariş verebilirsiniz.

Brownie'nin Büyüsü