Sepet
  • Sepetinizde hiç ürün yok.
TOPLAM : 0 ₺

Blog

Merry Christmas - 2023

HO HO HO!

Yılın en sevdiğim zamanı olan yılbaşı ayına girmiş bulunmaktayız...

Her yerin kırmızı ve yeşil süslerle bezendiği, birbirinden güzel ağaçların kurulduğu,herkesin birbirine hediyeler verdiği, çocukların noel babadan hediye beklediği, evlerin harika renklerle ışıklandırılması, baston şekerlemelerin, zencefilli gingerbread kurabiyelerin miss kokularının havaya karıştığı bu ay beni büyülediği kadar sizi de büyülüyordur eminim ki. Yılbaşı vibe'ını ne kadar sevdiğimi betimlemelerimden anlamışsınızdır :) 

Yılbaşında şüphesiz herkes sevdikleriyle bir araya gelip eğlenmek ister, kimimiz yılın bu son gününü dışarıda şık bir restoranda, kimimiz eğlence mekanlarında, kimimiz de evde binbir çeşit yiyecekle donatılmış kallavi bir sofranın başında ailesiyle ve arkadaşlarıyla olmak ister. Hangisi olursa olsun gecenin sonunda yapacağımız şey bellidir; 10'dan geriye sayıp geçen 365 günü geride bırakmak...

Benim bu sene yeniyıl kutlama tercihim evde sevdiklerime ellerimle harika lezzetlerden oluşan bir yılbaşı sofrası hazırlayıp onların yerkenki mutluluklarını ve kabaran iştahlarını görmek olacak. Tabii ki menüye Nalinka Pinka'nın benzersiz tatlılarından da ekleyeceğim :)

Sizin de eğer böyle bir planınız varsa sofralarınıza Nalinka Pinka olarak tatlılarımızla baş köşede eşlik etmek isteriz. İster bireysel kutlamalarınız için, ister çalışanlarınızın masasına koyacağınız sabah işe geldiklerinde onları gülümsetecek tatlı minik yılbaşı ikramlarınız için siparişler oluşturabilirsiniz. Emin olun hepsine yetebilecek potansiyelimiz var. 😎

 

Nalinka Pinka'dan sizlere şimdiden mutlu yıllar  ve harika bir yeniyıl geçirmeniz dileğiyle! Yeni yıl için harika planlarımız var, 2022'ye çok heyecan verici bir başlangıç ​​yapmak için veda ediyoruz ve yeni yılda sizinle bazı büyük haberleri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin!

Ama bu arada...

Ye, İç, Oyna ve Neşelen!

 

Merry Christmas - 2023