Sepet
  • Sepetinizde hiç ürün yok.
TOPLAM : 0 ₺

Blog

Ulusal Makaron Günü

Makaron, şehirdeki en lezzetli ikram olabilir, ancak bahse gireriz, tatlı severler, en sevdiğimiz tatlı hakkında bu eğlenceli gerçeklerden bazılarını bilmiyorlar.

Bir dahaki sefere makaronlarımızın tadını çıkarmaya karar verdiğinizde, arkadaşlarınızla bu gerçeklerden bazıları hakkında konuşun ve onları enfes tatlı bilginizle etkileyin.

Özel Makaron Kutlamaları Vardır

Bizim için her gün tatlıyı kutlamak için bir gün olmasına rağmen, makaronların aslında kendi özel bayramları olduğunu duymuş muydunuz. Amerika Birleşik Devletleri'nde tatlı severler, makaronlara adanmış iki gün kutluyorlar.

20 Mart, New York'ta bazı makaron fırınlarının ücretsiz numune dağıttığı Macaron Günü olarak belirlenmiş. Bu heyecan verici bir gün olsa da, herkes eğlenmek için oraya gidemez. 20 Mart geçtiyse ve hala bu günü telafi etmeye ihtiyacınız varsa, 31 Mayıs'ta Ulusal Macaron Günü'nü kutlamak için biraz makaron sipariş edin .

Makaron Oluşturma Kadim Bir Tekniktir

Makaronlar özel teknikler ve malzemelerle yapılır. Nalinka Pinka tüm bu yeteneklere sahip sihirli ellerle günde onlarca tatlıseverin damağına lezzeti getiriyor.

Kalorisi Nispeten Daha Düşük

Hafif bir tatlı mı? Bu doğru, makaronlar, makaron başına 70 ila 100 kalori arasında oldukça düşük kaloriye sahiptir . Birden fazla aromada olmayan daha büyük bir tatlının kalori maliyeti için birden fazla macaronun tadını çıkarın

Nalinka Pinka ile Lezzeti Tadın!

Lezzetin doruklarını yaşatan bir tatlı denemek istiyorsanız, Nalinka Pinka ihtiyacınız olan lezzeti sunuyor. Hizmetlerimiz ve sunduğumuz tatlar hakkında daha fazla bilgi almak için hemen bize ulaşın.

Ulusal Makaron Günü