Sepet
  • Sepetinizde hiç ürün yok.
TOPLAM : 0 ₺

Blog

Yazın Tatlı Yenir Mi?

Yenmez miiii 😊 Genelde hepimizde oluşmuş bir algı mı? Yazın aşırı şeker rahatsız eder mi? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ? gibi sorularınızı teker teker açıklığa kavuşturmanın vakti geldi!

 

Nalinka Pinka Size Sıcak Yaz Aylarında En Fresh, En Ferah Tatları Sunuyor…

 

Yazın gelmesiyle insan vücudu biraz daha fazla kalori yakarken bence dozunda (tercihe bağlı tabii ki 😊) olacak şekilde ve organik malzemelerden yapılmış çikolata, pasta ve makaron bence oldukça tatmin edici olabilir. Çünkü vücudun ihtiyacı olan enerjiyi günlük rutin işlerimizi, sporumuzu, eğer tatildeysek tüm günümüzü bunlara harcayarak geçiriyoruz. Kısacası her zaman olduğu gibi her yediğimizin karşılığında enerji alırız ve harcarız.
Örnek verecek olursak günlük alacağımız kalorileri tatlılardan almanın sakıncası yoktur ve bilimsel olarak kanıtlanmış, tatlının vücuda etkisi serotonin=mutluluk hormonu ile doğru orantılıdır.
Hele MakaronÇikolata, Pasta gibi Nalinka Pinka ürünlerini tercih ediyorsanız sizi en organik, en sağlıklı ve en lezzetli yoldan mutlulukla buluşturabilir. Benden söylemesi…

Fırını açmak için çok mu sıcak? Endişelenme, yaz mevsimi onlarca ferahlatıcı tatlı fikrine ilham veriyor. Sonuçta, sıcak bir yaz gününde meyveli bir şeyler veya serin, ferahlatıcı bir dondurmadan daha iyi bir seçenek yoktur. Buz gibi donmuş tatlılardan taze mevsim meyveli hamur işlerine kadar bu yaz ikramları her türlü sıcak hava durumu için mükemmeldir.

Yazın Tatlı Yenir Mi?